Rozprávkový VALENTÍN - Disneyland a Paríž. Zábavný 4-dňový zájazd s ubytovaním a sprievodcom

Zájazdy za najznámejšími atrakciami Paríža komfortným autobusom. Na výber PARÍŽ alebo + aj s Disneyland. Návšteva Disneylandu je plánovaná so záverečným ohňostrojom. Odjazd aj z Bratislavy! TERMÍN: 14.2.- 17.2.2019
 
 

Popis ponuky

Spoznajte najromantickejšie mesto sveta v príjemnom objatí a objavte kreslený svet Disney! Svetový Disneyland v blízkosti Paríža Vám zaručí dovolenku plnú zábavy a zážitkov ako z rozprávky. Ideálny zájazd so skúseným medzinárodným prepravcom. Neváhajte a zoberte svojich milovaných a malé ratolesti do sveta zázrakov. Výborný tip na darček so zážitkom pre človeka v každom veku.

TERMÍN: 14.2. - 17.2.2019

PROGRAM ZÁJAZDU:

1.DEŇ: Odjazd podľa rozpisu.

2.DEŇ: Paríž

V ranných hodinách príchod do Paríža. Autobusom prejdete okolo Sorbone, Pantheonu, Luxemburských záhrad, bulváru Saint Michel, rímskych kúpeľov Cluny, bulváru Saint Germain, Museé d'Orsay, Bourbonského paláca, Invalidovne s hrobkou Napoleona až k Eiffelovej veži. Tu máte možnosť vystúpiť do najvyššieho poschodia najznámejšej francúzskej pamätihodnosti. Nasleduje celodenná prehliadka Paríža. Prehliadka začne prechádzkou po nábreží Seiny s možnosťou romantickej plavby loďou, počas ktorej sa budete plaviť pod všetkými mostami zamilovaných, na ktorých visia zámky - symboly lásky. Na triede Champs Elysees s Víťazným oblúkom môžete využiť voľno na nákupy alebo si môžete posedieť vo francúzskej kaviarni. Následne je na programe návšteva námestia Svornosti a chrámu Madeleine. Nakoniec navštívite Múzeum parfumov Fragonard s možnosťou nákupov parfumov pre Vaše milované s poetickými názvami ako sú napríklad Kráľovná srdca alebo Krásna milenka. Potom metrom prejdete na peší okruh Montmartre, kde uvidíte múr lásky, na ktorom je v 311 jazykoch napísané Milujem Ťa. V podvečerných hodinách odchod na ubytovanie na okraj Paríža.

 

3.DEŇ: V Disneylande (platí pre zájazd s Disneylandom)

Celý deň strávite v zábavnom parku Disneyland, ktorý si užijú malí aj veľkí. Celý park sa skladá z 5 kúzelných krajín, kde sa nielen detské sny stávajú skutočnosťou. Návšteva Disneylandu je zakončená večerným ohňostrojom. V neskorých večerných hodinách sa zbalíte a s bohatými zážitkami odídete naspäť domov.

 

3.DEŇ: Ďalší deň v PARÍŽI (platí pre zájazd Paríž)

Po raňajkách odídete autobusom do centra Paríža k Louvru, kde budete mať možnosť prehliadky tohto významného múzea. Potom budete mať voľno k prechádzke po nábreží Seiny okolo mostov s možnosťou zavesiť si na niektorý z mostov zámok - symbol Vašej pevnej lásky. Prejdete sa cez Palais Royale do štvrti Grand Boulevards, okolo budovy burzy, Opery Garnier. Môžete využiť taktiež prehliadku múzea voskových figurín Musée Grévin či voľno využiť k nákupom suvenírov. Metrom prejdete na peší okruh po Montmartre, kde uvidíte múr lásky, na ktorom je v 311 jazykoch napísané Milujem Ťa. Navštívite tiež baziliku Sacre Coeur, námestie Tertre. Večera v typickej francúzskej reštaurácii. Po večeri zistíte, že Paríž je najromantickejší za súmraku, keď sa bude pred Vašimi očami postupne rozsvecovať. Metrom prejdete do štvrte Montparnasse, kde budete mať možnosť vystúpiť na Tour Montparnasse s vyhliadkovou terasou vo výške 210 m, kde je najkrajšia vyhliadka na nočný Paríž s osvetlenou Eiffelovou vežou. Vo večerných hodinách odchod naspäť domov.

4.DEŇ: V popoludňajších hodinách príchod domov.

Dôležité informácie:

ODJAZDY (časy platia pre zájazd s Disneylandom):

  • Odjazdy pre zájazd Paríž platia o hodinu skôr (začínajú od 11:15 hod.).
  • Modřice - 12:15 hod. Nádražní 674
  • Brno - 13:00 hod. Janáčkovo divadlo Roosweltova ulica
  • Jihlava - 14:15 hod. čerpacia stanica OMV Pávov
  • Humpolec - 14:35 hod. čerpacia stanica Vystrkov
  • Praha - 16:00 hod. kruhový objazd pri Kongresovom centre tzv. Pankrácke námestie
  • Beroun - 16:45 hod. čerpacia stanica OMV
  • Plzeň - 17:30 hod. parkovisko pri autobusovej stanici
  • Rozvadov - 18:30 hod. pri MC Donald Rozvadov
  • BRATISLAVA - 11:00 hod. (doplatok cestovke +15€ / 399Kč / osoba) zastávka Patrónka smer centrum, ulica Lamačská cesta. Pri nenaplnení minimálneho počtu 12 osôb pre odjazd zvozovým autobusom - Bude zabezpečená náhradná doprava do Brna.
  • Časy odchodov sú orientačné. Presný čas odchodu a miesto odchodu bude upresnené vždy 5 dní pred odchodom v pokynoch na cestu. Ďakujeme za pochopenie!

!! Po zakúpení a obdržaní kupónu, si rezervujte termín zájazdu cez rezervačný systém CK: zajezd.ckmetal.cz - Pri výbere meny zvoľte EUR, aj keď ste kupóny uhradili v českých korunách.

 

  • Po zaslaní rezervácie termínu uzavriete cestovnú zmluvu s CA. Zájazd musí byť obsadený minimálne 35 cestujúcimi. Pokiaľ nebude splnený limit cestujúcich, CA si vyhradzuje právo zmeniť termín zájazdu na najbližší možný.
  • Pri zmene účastníka, je nutné zmenu nahlásiť a zmeniť tak cestovnú zmluvu.
  • Zákazníci, ktorí budú cestovať sami, ak to bude možné, budú priradení k inej osobe, alebo im bude priradená jednoposteľová izba za príplatok cca 31€ (790Kč) / os./ noc. V prípade záujmu o jednolôžkovú izbu, nás kontaktujte najneskôr do týždňa pred odchodom.
  • Zmena programu vyhradená. Program môže byť upravený v závislosti na situácii v metropole.
  • Všetky reklamácie musia byť nahlásené bezodkladne a riešené so sprievodcom na mieste.
  • Z dôvodu veľkého množstva skupín jazdia aj autobusy, ktoré majú niektoré sedadlá v protismere - sú to len 4 miesta, sedí sa pri stolčeku.
  • Všeobecné obchodné podmienky CK METAL-FRUT a informácie podľa zákona.
VSTUPY (orientačné ceny):
  • V rámci programu so sprievodcom: Eiffelova veža: 3. poschodie výťahom: dospelá osoba - 25 €, do 24rokov - 12,50 €, 2. poschodie výťahom: dospelá osoba - 16 €, do 24rokov - 8 €, 2. poschodie pešo: dospelá osoba - 10 €, do 24rokov - 5 €, plavba loďou po Seine 14,50 €.
  • Disneyland - vstup: 70€ / dospelá osoba, 65€ / dieťa do 11,99 rokov
  • V rámci individuálnej prehliadky je možné navštíviť: Louvre 15 €, zdarma do 25 rokov vr., Víťazný oblúk 9,50 €, zdarma do 25 rokov vr., Tour Montparnasse 15 €, mládež 16-20 rokov 11,70 €, deti do 15 rokov 9,20 €, Musee Grevin: 24,50 €, študenti 21,50 €, deti do 14 rokov 17,50 €, Morské akvárium - 20,50 € dospelá osoba, 16 € mládež 13 - 17 rokov, 13 € deti 3 - 12 rokov.
  • Odporúčané vreckové: 90 - 150 € podľa veku a záľub.

logo

EXPRESSBUS zabezpečuje vnútroštátnu i medzinárodnú prepravu osôb komfortne vybavenými autobusmi značiek NEOPLAN, MAN, SETRA, MERCEDES-BENZ:


"Naša autobusová doprava poskytuje cestujúcim úplné pohodlie. Súčasťou autobusov je kuchynka, toaleta,  klimatizácia, tónované sklá, navigácia. Čas strávený v autobuse pri preprave osôb je možné si skrátiť sledovaním DVD, ktoré je súčasťou každého autobusu, počúvaním reprodukovanej hudby alebo návštevou baru v spodnej časti autobusu (Neoplan a Setra). Samozrejmosťou sú polohovateľné sedadlá a väčší priestor medzi sedačkami oproti štandardu."

Príjemný zájazd zabezpečuje CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

Očarujúca metropola Paríž a zábavný Disneyland sú tu pre Vás!

Vyberte si variant ponuky
DISNEYLAND a Paríž (aj z BA/+15€)   
  • Disneyland vstupenka - doplatok CK
Doprava: autobusom - Bratislava, Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
PARÍŽ (aj z BA/+15€)   
Doprava: autobusom - Bratislava, Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
Dôležité informácie

Za jeden kupón získate pre 1 osobu:

  • 4-dňový zájazd: Valentín v Paríži s návštevou Disneylandu
  • Doprava komfortným autobusom, služby sprievodcu
  • 1x ubytovanie v hoteli** s vlastným soc. zariadením (kúpeľňa s wc, sprcha, umývadlo), 1x raňajky
  • Poistenie proti úpadku cestovnej kancelárie
  • Cena nezahŕňa (hradí sa CK, ceny sú orientačné):
  • DISNEYLAND vstupenka: 70€ / dospelý, 65€ / dieťa do 11,99 r.
  • Pobytová taxa 5€ /os./noc s parkovným, vjazd do Paríža 1x 12€ /os.
  • Cest. poistenie, vstupy na atrakcie a pamiatky možné dokúpiť od CK
  • Zmena programu vyhradená. Program môže byť upravený v závislosti od situácie v metropole. Všetky reklamácie musia byť bezodkladne riešené so sprievodcom na mieste. Z dôvodu veľkého množstva skupín jazdia aj autobusy so 4 sedadlami v protismere. 1-posteľová izba (31€ /os./noc - ak nebude druhý účastník k jednotlivcovi, tak si jednotlivec doplatí izbu).
Platnosť poukazu
Skončila pred 62 mesiacmi (17.2.2019)
Dôležité informácie
Neprehliadnite
  • Jedinečný Paríž - Atmosféra tejto metropoly je okúzľujúca a k tomu ešte fantastický Disneyland!
  • Čarovný Valentín je tu pre Vás!
  • Výborný tip na darček so zážitkom!
  • TERMÍN: 14.2. - 17.2.2019
  • 4 dňový zájazd - doprava, 1x ubytovanie, 1x raňajky, služby sprievodcu
  • Odjazdy: Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov, BRATISLAVA s doplatkom +15€/os. cestovke
  • Neváhajte a poďte spoznávať svet s overenou cestovkou.
  • Po zakúpení a obdržaní kupónu, si rezervujte termín zájazdu cez rezervačný systém CK: zajezd.ckmetal.cz - Pri výbere meny zvoľte EUR, aj keď ste kupóny uhradili v českých korunách.
Varianty
DISNEYLAND a Paríž (aj z BA/+15€) za 98 €2506 Kč
PARÍŽ (aj z BA/+15€) za 98 €2506 Kč
 
Poukaz uplatníte
METAL - FRUT, spol. s.r.o.
Nádražní 674, Modřice, Česká republika
PSČ: 66442
Kontakt: Infolinka
Telefón: +420 547 385 464
 

 

Hodnotenia

4,2 /5 Veľmi dobré
Počet hodnotení: 28 Hodnotiť môžu iba klienti tohoto zariadenia (poskytovateľa)
verca.vyborna (02.01.2020) 5/5
Děkuji CND Travel a CK Metal za krásný zážitek Silvestr v Benátkách. Jsme spokojený, naše poděkování patří také super řidičúm HEJNAL - Turismo s.r.o. a našemu průvodci p. Strokovi, který byl bezvadný:) a hlavně spolucestujícím- skvělá parta. Velice nadherný zájezd, pěkný program, všem doporučuji. Krásná prohlídka města Verona. Nasledně útulný hotel, odpočinek. A na závěr další den. exluzivní oslava Silvestra v Benátkách, kde se Vám o půlnoci nad ohňostrojem zatají dech...
kotvanlukas172 (12.12.2018) 5/5
tatialuc (20.07.2018) 5/5
Skvelý zážitok
JANA PUTIKOVA (08.06.2018) 5/5
73kika (22.05.2018) 5/5
hasonovamoniika (21.12.2017) 5/5
mchlebovicova (01.03.2017) 5/5
S poskytovateĺom mám len tú najlepšiu skúsenosť, rezervácia prebehla bleskovo, všetkým odporúčam :-) Dovolenka bola skvelá, Taliansko je nádherné.
kovalikpavol (27.10.2017) 5/5
stefanmasaryk3 (01.08.2017) 5/5
valeriaval123 (01.08.2017) 5/5
Veľmi rýchle a jednoduché objednanie a priebeh platby, dobrá komunikácia cez Chat ako aj spätná odozva od cestovnej kancelárie. Môžem odporučiť, som spokojná*****
dianamikuskova83 (21.02.2017) 5/5
Olena Oberemok (23.01.2017) 5/5
skockova (24.10.2016) 5/5
anntek (18.06.2016) 5/5
Renata Šoková (13.06.2016) 5/5
Gabriela (03.09.2015) 5/5
krejsovamarketa (19.09.2018) 4,5/5
korenovad (23.12.2017) 4,5/5
Vynikajúci a pestrý zážitok bol tento trip po kútoch Talianska, ktoré sme navštívili poprvýkrát s priateľom a nechcelo sa nám odísť. Čarovný slnečný kraj plný slnečných ľudí. Dokonca v októbri úplne super počko. Náš český delegát bol ozaj príjemný a vzdelaný, škoda že sme nemali viac času na pamiatky a hlavne na múzeá. Inak fantázia, odporúčam pokiaľ nie ste príliš nároční cestovatelia.
Veronika (22.12.2017) 4,5/5
Vojtajira (24.07.2017) 4,5/5
xxarka (03.02.2016) 4,5/5
Veronika Skupinová (04.06.2019) 4/5
evaheskova (21.12.2017) 3,5/5
Zájazd bol super, ale pozor v Ríme sa veľmi kradne, aj náš autobus vykradli .A veľký pozor aj v metre sekunda nepozornosti Vás môže pripraviť o všetky peniaze.
slzaslza (22.12.2015) 3/5
Disneyland bol super, prehliadka Paríža menej
Kaplan2607 (10.10.2019) 2,5/5
Maja Čanji (12.03.2018) 2/5
marekmacorlik (24.04.2018) 1,5/5
svarnaemilia (05.09.2015) 1/5
Ponuka v kocke:
  • Jedinečný Paríž - Atmosféra tejto metropoly je okúzľujúca a k tomu ešte fantastický Disneyland!
  • Čarovný Valentín je tu pre Vás!
  • Výborný tip na darček so zážitkom!
  • TERMÍN: 14.2. - 17.2.2019
  • 4 dňový zájazd - doprava, 1x ubytovanie, 1x raňajky, služby sprievodcu
  • Odjazdy: Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov, BRATISLAVA s doplatkom +15€/os. cestovke
  • Neváhajte a poďte spoznávať svet s overenou cestovkou.
  • Po zakúpení a obdržaní kupónu, si rezervujte termín zájazdu cez rezervačný systém CK: zajezd.ckmetal.cz - Pri výbere meny zvoľte EUR, aj keď ste kupóny uhradili v českých korunách.
98 €2506 Kč
kúpiť
Pôvodne
116,00 €2966 Kč
Zľava
16%
Poukaz platí do: 17.2.2019

Náš tip:

Novinky na e-mail

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre účely zasielania noviniek

Pozrite si aj: